Heja katterna!!

Godkväll!
Jag är nu hemma efter en lång åktur med Emil. Vi åkte iväg direkt efter att jag slutat jobbet eftersom vi var tvungna att hinna till Västervik innan affärerna stängde och som jag sa förrut så somnade jag på vägen dit så stackars Emil fick ju sitta och köra hela sträckan själv.. Men han verkar ju ha klarat av det riktigt bra i alla fall eftersom vi kom fram helskinnade :)
 
Det blev en hel del inköpt idag så resan var verkligen lyckad och allt som köptes var till stugan som vi håller på att bygga, eller rättare sagt som Emil håller på att bygga. Jag ger bara mina åsikter om allt för att hjälpa Emil få det så snyggt som möjligt, även om jag vet att Emils åsikt väger tyngst just nu när vi fortfarande håller på med själva stommen till stugan. Eller ska man kanske säga sommarhuset? Det blir ju ingen liten stuga nu längre och gissa om vi blev glada när de sa att vi fick bygga större! Och trots att det är ganska mycket kvar att bygga så ser jag redan fram emot när vi ska börja inreda stugan, då äntligen kommer jag att ha lite mer att säga till om - plus att det är tusen gånger roligare!!!
 
Men nu ska jag inte sitta här och skriva längre för nu ska vi titta på Som hund & katt. Jag bara älskar den filmen och har gjort det sedan jag var pytteliten så det ska bli väldigt spännande att se vad Emil har att säga om den. Hoppas verkligen att han är på katternas sida, även om de är ganska onda, för det har jag alltid varit :)


Kommentarer

jennifer

åh va söt bild!:D

2012-08-08 15:54:07
URL: http://creameme.blogg.se


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback