Tankar om framtiden

Godkväll alla gulliga bloggläsare!
Nu är jag hemma från en heldag i Linköping tillsammans med Emil och det känns så himla galet att jag ska spendera mina veckodagar där i minst fyra år framöver. Allt är ju så otroligt annorlunda mot vad jag är van vid och just nu känns det som om jag aldrig kommer kunna ställa om mig och mina rutiner men det kommer ju att bli ett måste om jag ska lyckas plugga det jag vill..
 
Fast om jag ska vara ärlig så ska det bli galet kul att byta rutiner för det känns som om hela mitt liv förändrats denna sommar och då är det ju på tiden att även de vanliga skolrutinerna förändras. Jag har liksom tagit studenten, flyttat hemifrån, skaffat katt, förlovat mig osv. Lite skillnad på mitt liv nu mot vad jag hade för ett år sedan! Jag ska inte längre köra på det säkra kortet och göra saker som alla andra gör, denna gång ska jag verkligen göra något för bara mig, och ingen annan! Civilekonom på liu är en dröm jag haft sedan flera år tillbaka och om bara några veckor kör det igång! Jag ska göra detta för min skull och det är verkligen ett stort kliv i mitt liv. Jag känner ju ingen i Linköping och jag vet ingen alls som studerar där så det kommer bli galet kul och spännande i början, inte alls vad jag är van vid :)
 
Men nog pratat om skolan, det är ju faktiskt sommarlov fortfarande och ikväll ska jag njuta av sommarlovet, samt ledigheten från sommarjobbet, tillsammans med Emil. Vi har köpt hem lite gosaker som vi ska mumsa på i soffan framför en bra film och detta är verkligen en fredagskväll som jag har sett fram emot länge!


Kommentarer

emilia

det är så mkt nytt och du verkar att klara allt fint!

2012-08-03 21:22:19
URL: http://espot.blogg.se
Linnea

Det kommer gå kanon för dig! :) Förstår dig att det känns grymt spännande! Kommer du pendla till Linköping? :)

2012-08-05 08:33:03
URL: http://linneaakarlsson.blogg.se


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback