Bruce Springsteen, 3 maj.

För exakt en vecka sedan, vid klockan elva, ställde sig; jag, Sanna, mamma och pappa i kön till Bruce Springsteen. Biljetterna fick mamma och pappa i julklapp utav Sanna och mig så det har varit en ganska lång väntan på konserten. Jag hade inga jätteförväntningar om jag ska vara ärlig för det var mest en kul grej som vi skulle göra tillsammans tyckte jag, till skillnad från vad alla de andra tyckte som varit på hans konserter flera gånger om. 
 
Vi skulle göra precis som vi alltid gör när vi går på konsert - KÖA. Nu kanske ni tänker, det är väl inte så farligt? Det har jag heller aldrig tyckt, jag är egentligen uppväxt med kösystemen på konserterna men denna gång var annorlunda. 9,5h i gassande sol, sittandes på asfalten, var lite värre än vad jag hade räknat med, speciellt eftersom jag hade en stickad tröja på mig! Fast det var sååå värt det sedan när man kom in till arenan och hade sitt lilla nummer på handen, det var ju bara att gå och hämta sig ett armband och ställa sig allra längst fram, framför staketet - det gillas! Vi passade även på att äta lite på Carlsbergs bistro när vi ändå hade kommit in till arenan och jag säger bara, tack o lov. Jag var så hungrig efter allt köande att jag trodde jag skulle svimma. Så maten var verkligen välbehövlig och gav oss lite extra energi inför konserten. 
 
Resten av bilderna, från själva konserten, kommer i ett annat inlägg. Jag kände att detta blir bildbomb så det räcker för tillfället faktiskt :)


Kommentarer

Emma

Hhaa åh det lät lite jobbigt det där.

Svar: Usch det har varit tråkigt väder här i två dagar i sträck. Innan det var det sommar typ men nu bara regn:(

2013-05-10 13:27:24
URL: http://emmaforslunds.blogg.se
cajsa och beda

härliga bilder;)

2013-05-10 14:08:09
URL: http://dukanalltidtaentitt.blogg.se
jonna

åh, så mysigt :) Ja, det kan jag tänka mig! :)
Där satt jag och min syster också och drack lite cider innan vi började köa! hehe

2013-05-10 17:46:34
URL: http://jonnaalm.blogg.se
Josefine Anerland

Ser ju som ni haft det bra, maten såg ju supergod ut! :)

2013-05-10 18:50:46
URL: http://josefineanerland.blogg.se


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback