Tentavecka

Godmorgon godmorgon!
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men jag kan ju börja med att jag har haft en helt underbar helg. På grund av detta har bloggen blivit lite lidande men desto mer roligt framöver, om jag hinner med... Jag har nämligen tenta i Kredit-/Exekutionsrätt på fredag och det börjar kännas en aning stressigt. Kanske för att jag prioriterade lite annat denna helg. Dock är det inget som jag ångrar idag för jag hade så himla kul. 
 
I fredags var det bandy som jag redan skrivit och berättat för er om. På lördagen åkte Sanna och jag till gymmet, körde ett stenhårt pass och jag fick näsblod mitt i allt. Vad hände där?! Jag åkte hem, duschade och gjorde mig i ordning för på kvällen kom Daniel och Mathilda till vår gamla lägenhet. Vi stannade där ett tag men åkte sedan vidare till Hultsfred för god mat och dryck. Senare på kvällen återvände vi till lägenheten och fortsatte festen där. Jag minns faktiskt inte alls när de gick hem men enligt våra uppdateringar, inlägg och samtal så har vi räknat ut att det borde vara mellan två och tre. Dagen därpå, alltså igår, blev det en lång sovmorgon för att få bort huvudvärken. Ojojoj, vad hemskt det var. Daniel och Mathilda kom på förmiddagen för att se om vi levde och då bestämde vi oss för att hämta resp. äta pizza tillsammans. De stannade till sena eftermiddagen och det var verkligen hur trevligt som helst. På kvällen igår gick Emil och jag hem till mamma och pappa. Vi tittade på den senaste Beck-filmen och åt rostade mackor. Vi gick dock till sängs väldigt tidigt eftersom båda två var helt slut efter lördagen, haha. 

Men idag mår jag prima och jag hoppade upp ur sängen vid klockan sju. Så nu är det plugg, plugg, plugg som väntar för jag ska vara helt redo på fredag när det är tenta. Ingen ska kunna säga att jag pluggade för lite, även om jag kanske gjorde det denna helg ;)


Kommentarer

Elin

Lycka till med tentan!! :D håller tummarna!

2015-01-12 20:07:55
URL: http://elin-mylife.bloggplatsen.se


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback