Fredag!

Godmorgon! Idag är det fredag och det känns helt underbart. Denna vecka har verkligen gått fort, men det är skönt de! :)  Jag ska berätta mer för er senare om mina planer för helgen för nu måste jag verkligen skynda mig! Mina nya byxor från H&M var trasiga när jag tog på mig dom nu på morgonen så jag har fått styra med det vilket har gjort att jag blivit väääldigt sen!


Kommentarer

Becca

sv: Kanoners :D hur står det till med dig idag då??

Såå skönt med fredag :b

2011-04-01 11:48:07
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Madeleine

Ja och det är ju tur! Men det verkar gått så himla bra utan mitt "håller tummarna" mms till dig. Sminkningen var lite annorlunda men du passade verkligen i den våriga looken :)

2011-04-01 11:54:23
URL: http://dolliblond.blogg.se/
Madeleine

Sv: Men det jag såg på bilderna tyckte jag var fint så då måste det ju varit ännu bättre i verkligheten^^I helgen så är det rätt lungt ännu. Nu i eftermiddag ska jag mamma och lillebror till Jönköping annars ska jag sova för jag har inte gjort det på hela veckan och förra helgen var så himla stressigt och provet denna veckan har gjort mig så nervös och Kristoffer har haft rethosta hela veckan även att han ätit hotmedicin och jag som vaknar av allt har typ inte sovigt något så jag hoppas att denna helgen blir lugn. Händer det något hos dig i helgen :)

2011-04-01 12:10:17
URL: http://dolliblond.blogg.se/


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback