Tips x2

Som jag sagt innan så har jag hunnit kolla på många filmer utan att säga någonting om vad jag tyckte om dom, så nu kommer två filmer som jag har sett den senaste veckan.

1. Predators

Predators handlar om ett gäng soldater som hamnar på en plats dom aldrig sett förrut. Det visar sig sen att de har hamnat på en annan planet och ingen av dem vet vad de gör där.
Jag har sett de tidigare Predators filmerna också och om jag jämför med dem så var denna film ingen höjdare faktiskt. Jag gillade början mest för då hade man inte fått se "monsterna" än och så fort man fick se dom så tyckte jag att filmen blev lite B men handlingen måste jag säga var riktigt bra och slutet var verkligen chockerande och det gillas!
Det var även många bra skådespelare med i denna film och det tycker jag höjer filmen lite ialla fall :)


2. Centurion

Den handlade om en soldat som togs till fånga av pikterna men som lyckades fly och som senare fick leda en trupp då de skulle försöka rädda sin "kapten" och där gick det hela snett så de blev tvungna att fly. Handlingen i Centurion va riktigt bra och miljön där filmen utspelas är verkligen storslagen! Men jag måste ge flera ordentliga minustecken på denna film bara för den va så himla blodig! Den var som KillBill när blodet sprutar lite överallt och sen visar dom liksom allt, inte bara blodet utan skär de huvudet av någon så får du verkligen se det och de är inte min typ av film alls, fast jag vet mycket väl att många gillar sådana filmer och då ska man verkligen se denna! :)
Kommentarer

Therese Adelman

SV; Hehe tack :D

2011-01-03 15:03:07
URL: http://thereseadelman.blogg.se/
kurdisk muslimsk tjej <3

intressant <3 vet du hur man laddar ner filmer ?

2011-01-03 15:05:01
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback