Mr. Popper´s penguins

Förra helgen såg Emil och jag filmen Mr. Popper´s penguins och jag kan erkänna att jag var mycket tveksam till den i början eftersom jag oftast inte brukar gilla sådana filmer men denna var faktiskt riktigt bra!

Den handlar om en man som är skild och har två barn men de umgås helst inte med sin pappa eftersom han är så otroligt upptagen med sitt jobb. Sen en dag får denna man ett paket hemskickat från sin bortgånga pappa och i det paketet finns det en nedkyld pingvin, efter ett tag kommer det ett nytt paket och där i fanns det 5 till pingviner.

I början försöker han bli av med pingvinerna på olika sätt men när hans barn får träffa dom så kan han bara inte göra sig av med dem eftersom han nu äntligen får börja umgås med sina barn.

Jag tyckte att det var en riktigt rolig film och Jim Carrey gör som vanligt ett helt otroligt bra jobb! Så om ni gillar denna typ av film eller helt enkelt bara vill se en rolig komedi, så tycker jag absolut att ni ska se Mr. Popper´s penguins! :)Kommentarer

kajsa

sv: härligt att höra!

jag har haft en bra dag idag hittills :)

vad ska du göra ikväll då? :D

2012-01-14 20:33:00
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/
issa - tjejrappare och låtskrivare

hoppas du haft en bra lördag:) KRAM

2012-01-14 22:16:41
URL: http://issas.nu
Rebecca

Usch, hoppas att provet går bra! :)

2012-01-14 23:44:54
URL: http://rebeccaedman.blogg.se/
Anonym

Har ditt hår fått stå ut med mycket under åren? det har mitt! så jag har lärt mig om bra grejer,inpackningar osv som är bra :) vill du ha tips så är det bara att fråga, här är en hemmakur jag nyss gjorde; http://melinajohansson.blogg.se/2012/january/har.html#comment

2012-01-15 10:14:10
URL: http://melinajohansson.blogg.se/


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback