Dags att pyssla om Oliver

Godkväll!
Nu har jag precis kommit hem från en underbar kväll med min syster. Vi började med att laga tacos och när vi satt och åt så kikade farmor och farfar förbi en sväng och hälsade på. Därefter plockade vi fram chipsen och spenderade resten av kvällen framför serier, gissa om jag hade svårt att slita mig! Efter tre avsnitt så var jag typ helt fast men kände att jag hade sjukt mycket annat som måste göras så därför hoppade jag på cykeln och begav mig hemåt.

Så nu sitter jag här i lägenheten, omringad av skolböcker, och vet inte alls vart jag ska börja. Har så otroligt mycket att göra att jag inte vet vad jag måste göra först..

Men innan jag börjar plugga som en galning hela kvällen så ska jag pyssla om min lilla sjukling, Oliver. Tänderna ska få sig en rejäl borstning ikväll och sen ska jag busa lite med honom innan Emil kommer hem så han sover hela natten och inte väcker oss vid fem tiden, haha. Hoppas hur som helst att ni haft en superbra dag, det har verkligen jag haft och det är tack vare min underbara syster :)


Kommentarer

MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

Vad mysigt :) jag har inte gjort så mycket :P

allt bra?

2012-05-21 22:26:02
URL: http://mooollys.se
Karro

Sv: det är bra här med! har veckan börjat bra? :D

2012-05-21 22:29:18
URL: http://kkaarrrroo.blogg.se/
Anonym

hoppas du sover gott inatt :D

2012-05-21 23:03:30
URL: http://bruudar.blogg.se/
sandra

Så gosigt!Jag hade rätt många planer för idag men sen vaknade jag upp med världens halsont och feber, så jag hoppsa att det går över! SJälv då?

2012-05-22 06:08:47
URL: http://atilio.blogg.se/
Amanda ~ Fotocheyer

SV: Ja, de har jag :) Själv då? :)

2012-05-22 07:21:13
URL: http://fotocheyer.blogg.se/


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback