Haft fullt upp

Godmorgon!
Förlåt för min usla uppdatering igår men jag hade verkligen så sjukt mycket som skulle göras. Det började ju med att jag skulle fixa mina naglar i Vimmerby vid klockan tolv på LaClasse, blev verkligen hur nöjd som helst  med dom och det bästa är ju att dessa naglar står emot så himla mycket så det blir inga repor eller något i lacken, vilket det hade gjort om jag bara haft vanligt nagellack. Jag sprang runt i några affärer i Vimmerby också i hopp om att få tag i det sista som saknades till balen men jag hittade tyvärr inte det jag hade tänkt mig så jag ringde Emil och när han hade slutat jobbet vid halv tre så begav vi oss mot Vetlanda istället och där gick vi en runda på stan och till min stora lycka så hittade jag precis det jag sökte, kunde faktiskt inte blivit bättre! Fick även med mig ett virkat linne från GinaTricot men det ska jag visa bild på lite senare.  

Efter att jag hittat det jag sökte så mötte Emil och jag upp Krille och Madde och därefter gick vi till fiket. Vi satt där och pratade i en halvtimme ungefär och sen åkte Emil och jag hem igen men när jag kom hem så var det ingen vila för då begav jag mig ut och sprang en runda med mamma och direkt efter det så blev det en snabbdusch och sedan avslutades kvällen igår med filmen Hamilton. Så ni kanske förstår att jag hade fullt upp igår och det var enbart därför som jag inte hann med bloggen igår men jag lovar att det ska bli bättring på detta idag!

Nu ser jag att detta blivit ett riktigt långt inlägg så jag måste nog runda av lite, har en ganska lång dag i skolan idag men jag har fixat lite inlägg som ni kan läsa under dagen. Hoppas ni får en riktigt bra torsdag och sen hörs vi lite senare :)


Kommentarer

Madde

sv: idag ska jag leta lite jobb och fota lite inomhus och jag hittar rätt saker:)

Hoppas skoldagen går bra:)

2012-05-10 08:06:24
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Catwalkqueen

Nä det är sant, det är roligare att hålla hemligt =)

Kan du avslöja vilken färg den har? =)

2012-05-10 08:50:23
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
CASSANDRA - SÄJLER LINNEN MED FINA TEXTER!

ha en bra dag söt!:D

2012-05-10 09:08:27
URL: http://bruudar.blogg.se/
argbiggorna

READ OUR BLOG, LAUGH OR DIE.

2012-05-10 09:09:20
URL: http://argbiggorna.spotlife.se
mathilda

hej hej ha en superbra Torsdag :D

2012-05-10 10:13:42
URL: http://mathildaamelin.blogg.se/
Sandra

Fixar lite hemma innan jag ska till skolan och ha redovisning.Hur ska du tillbringa dagen?

Kram

2012-05-10 10:19:01
URL: http://sandrasrum.se


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback