Härlig helg!

Hejsan!
Förlåt för min dåliga uppdatering denna helg men jag har haft så otroligt mycket skoj på schemat och därför har jag verkligen inte haft tid till bloggen. I fredags blev det grillkväll hos mina föräldrar, igår kom Emma hit vid två tiden och då handlade vi lite och festade innan det var dags att åka till Oskarshamn. Där samlades klassen och spelade lasergame, sjukt kul och extra roligt blev det när Ekonomiarna vann! När vi var klara med lasergamet så gick några av oss och bowlade, tror jag kom näst sist men roligt hade jag ialla fall, haha. På vägen hem från Oskarshamn gjorde vi ett stopp vid McDonalds så jag fick min älskade McFeast och när vi sedan var hemma så kollade Emma och jag på Eurovision tillsammans med Emil, riktigt roligt och extra skoj eftersom Sverige vann :)

Sen fortsatte vi natten med Vampire Diaries och en ganska galen biltur så vi gick inte till sängs försen vid klockan tre tror jag.. Sen blev jag tvungen att gå upp tidigt idag eftersom vi skulle till mormor på morsdag fika vid klockan elva.

Så nu har jag precis kommit tillbaka till lägenheten och jag börjar känna att tröttheten kommer ikapp mig. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag skriva lite på mitt Finansiering&Kalkyleringsarbete, det ska vara inlämnat imorgon och jag har fortfarande lite kvar som ska göras..


Kommentarer

Sara

Åh va söt bild! :,)

2012-05-27 16:37:48
URL: http://sarajosefin.blogg.se/
Jannice Lindell

härlig bild=)

2012-05-30 10:59:40
URL: http://jannicelindell.blogspot.com


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback