Mycket plugg denna vecka

Hejsan!
Nu sitter jag hemma i lägenheten, tittar på One tree hill och äter mackor. Kom hem vid tre tiden ungefär och då gick jag en sväng till affären, städade även iordning lite här hemma och tog hand om Oliver. Nu ska jag dock börja plugga och det kommer jag nog hålla på med resten av kvällen. Måste framförallt bli klar med ett svenska arbete och sen har jag ju nationellt prov i matte på torsdag så det vore inte helt fel om jag hann plugga lite på det också, skulle verkligen behövas!

Emil jobbar ju kväll denna vecka och kommer hem runt elva tiden, vilket gör att jag inte träffar honom så mycket men som tur är så fick jag nyss veta att jag inte har några lektioner på förmiddagen imorgon så jag behöver bara åka upp till en lektion som är vid halv ett och det känns verkligen hur underbart som helst! Först sovmorgon och sen ha tid till att umgås med Emil, det är verkligen vad jag behöver nu :)

Men nu hinner jag inte sitta här längre, måste ta tag i skolarbetena. Skriver mer senare!Kommentarer

Lawrence Daily

Hej, fin blogg! Gillar du hungerspelen? Kolla in min nystartade blogg om filmens stjärna Jennifer Lawrence!

2012-05-22 17:04:38
URL: http://lawrencedaily.blogg.se/
Linnea

Sv: Hihi, vad kul att man inspirerar någon ;) Ne men det var grymt härligt att vara ute och gå, men riktigt svettigt också eftersom det är så sjukt varmt idag!! :)

2012-05-22 17:31:32
URL: http://linneaakarlsson.blogg.se/


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback