Stanna tiden i några timmar, tack!

Fyy vad tiden går fort!
Jag hade ju tänkt plugga massor idag men sen gick jag en promenad med mamma och när jag kom hem från promenaden var klockan redan sju, fick lite smått panik då faktiskt. Så nu har jag råpluggat matte i två timmar och känner mig inte alls säker på någonting faktiskt. Riktigt illa! Det värsta av allt är nog att jag inte hunnit öppna Internationell Ekonomi-boken en enda gång idag.. Vet seriöst inte hur jag ska klara av denna veckan men jag får väl sitta uppe hela natten om inte annat.

Hoppas verkligen att er vecka ser lite roligare ut än vad min gör, det är så sjukt jobbigt att ha såhär mycket mot slutet! Sen hade det ju varit skönt om jag haft inlämningsuppgifter istället för prov, prov måste man ju stressa upp sig för ända tills det är gjort medan man själv kan välja när man vill göra sin inlämningsuppgift och då kan man ju prioritera lite som man själv vill.

Blää på detta nu asså, tror jag bara ska slå ihop böckerna och försöka tänka på annat. Har sån fruktansvärd känsla i magen om att jag ändå inte kommer hinna med det jag vill hinna med!


Kommentarer

Alexandra-teckning och foto

Sv: Ju-jutsu!

Härligt! Tränar du någon sport eller kondis/styrke? :D

2012-05-22 22:12:12
URL: http://kathaleeya.blogg.se/
Karro

Sv: jodå! ne, har typ bara pluggat ikväll haha, vad har du själv gjort? :Dkram!:)

2012-05-22 22:45:34
URL: http://kkaarrrroo.blogg.se/


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback