Sovmorgon

Godmorgon!
Idag har jag lite sovmorgon, börjar inte skolan försen tjugo i elva typ och jag har bilen nu på morgonen så jag behövde inte åka upp med bussen vilket var alldeles perfekt för nu kan jag åka hem tidigare i eftermiddag också. Om jag inte minns fel så slutar jag vid tjugo i två och då är jag hemma vid ungefär två tiden. När jag kommer hem i eftermiddag så måste jag snabbt göra mig iordning för sen börjar förkröket på balkongen!

Ikväll ska nämligen klassen träffas och grilla lite, betygen sätts ju imorgon på dagen och det är det vi ska fira rejält ikväll. Ska bli så sjukt roligt!

Men nu ska jag äta upp min frukost och titta vidare på Vampire Diaries, sen är det nog på tiden att jag börjar göra mig iordning om jag ska hinna upp till första lektionen..  Håller tummarna för att vädret blir underbart och att ni alla får en sjukt bra dag :)


Kommentarer

Tess

Mums, vad gott! :) Kram

2012-05-30 09:55:01
URL: http://scenbloggen.com/tesswaltenburg
Linii

Fin bild! :))

SV: idag ska jag bara på körlektion och fika med en vän. Själv då? :)

2012-05-30 10:27:59
URL: http://liniiplace.blogg.se/
Jannice Lindell

de gör inget. man hinner inte svara på allt så fort som man vill :) trevligt med grillning. ska du vara ledig något i sommar? jodå,fint här förutom att jag är förskyld :( själv? kram

2012-05-30 10:58:50
URL: http://jannicelindell.blogspot.com
Patricia♡

Åhh gott:)

2012-06-01 09:52:19
URL: http://patriciac.blogg.se/


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback