Dark Shadows

Någon som sett Tim Burtons nya film, Dark Shadow? Emil och jag såg den för några veckor sedan men jag har helt glömt att berätta om den för er. Till en början var jag riktigt skeptisk för jag trodde att det skulle vara en riktig skämtfilm, vilket det var i vissa fall men faktiskt så tyckte jag att den var ganska spännande också. 
 
Den handlar om Barnabas Collins som levde för ca. 200år sedan och som då levde livet. Han krossade dock hjärtat på en häxa som blev så arg att hon förvandlade honom till en vampyr och sedan begravde honom i hopp om att han aldrig skulle komma tillbaka, såvida han inte ångrat sig och vill ha henne tillbaka. 200år efter att detta inträffat råkar ett gäng arbetare fria Barnabas ur graven och han återvänder då till sin gamla familjs egendom där han finner sina ättlingar som inte riktigt har alla hästar hemma ;)
 
En väldigt rolig film som faktiskt är riktigt spännande i vissa scener och jag blev glatt överraskad måste jag säga. Så om ni inte sett denna film p.g.a. att ni trott att den är dålig så kan jag absolut rekomendera den, den är bättre än vad man tror!


Kommentarer

Johanna

verkar som en bra film :)

2013-01-31 13:58:26
URL: http://byphoto.blogg.se
sandrafagerberg - Dont worry, be happy

Nej inget jag och min pojkvän håller på och fixar våran lägenhet :) vad gör du då?

2013-01-31 14:14:20
URL: http://ssandraaf.blogg.se
Y A S M I N E

RE: tack! Kul att du gillar den :)

2013-01-31 16:00:05
URL: http://medy.blogg.se
Jenny

Har också sett den :D Den är bra, men vart lite förvånad, den var inte riktigt som jag tänk mig. Men helt klart en sevärd film :D

2013-01-31 20:55:18
URL: http://mylittleponi.blogg.se
Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Jag tyckte tyvärr att den filmen var en besvikelse.. :/

SV: Ja jag tror att jag kollade på dom två första säsongerna utav Gossip Girl när dom gick på tv, men sen tyckte jag att det "spårade ur" om dom flesta serier gärna gör, men har tänkt att jag ska ge det en ny chans nått tag :P

2013-01-31 21:10:00
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/
Lina - A Film and TV Freak Like Me

Håller med dig där, man trodde inte den skulle var mycket att ha men filmen var ju trots allt helt okej.

2013-05-29 23:36:33
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback