Bruce Springsteen, 3 maj.

Nu kommer resten av bilderna från Bruce Springsteen konserten. Vi stod som sagt längst fram vid scenen, framför staketet, och det var himla skönt kan jag lova för då slapp man allt tryck bakom ryggen. Dessutom hade vi gott om plats att dansa och hoppa eftersom dom bara släpper in 2000 personer där framme. Konserten var för övrigt galet bra!! Han körde hela Born to run albumet och för mig var det verkligen superbra för det är typ det albumet som jag kan mest, kanske för att dom bästa låterna finns på det. Hihi! 
 
Konserten från första kvällen på Friends arena anses redan som klassisk och jag kan inte göra annat än att hålla med. Det var en grymt bra konsert och som sagt, hela Born to run albumet - från början till slut. Tre olika tjejer uppdragna på scenen som både dansar, sjunger och spelar gitarr med Bruce. Kan det bli annat än bäst? 


Kommentarer

Sofia - FOTO

Roligt! :)
En tjej från min stad fick gå upp och sjunga med Bruce! Vilken häftig känsla det måste ha varit! :)

2013-05-11 15:45:11
URL: http://sofiaforss.blogg.se
Josefine

SV: samma här :-)

2013-05-11 15:55:04
URL: http://joseffinedjur.blogg.se
Anonym

Är inte du och Madeleine kompisar längre? Hon var väl också där

Svar: Sv: Jag var där den 3:e Maj och om jag inte minns fel så var Madeleine där i helgen. Jag var ju där med familjen vilket du hade vetat om du läste inlägget :)
Charlotta Hägg

2013-05-15 13:54:08


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback