Nu är det helg!

Godkväll läsare! 
Idag har det varit en mycket hektiskt dag på alla sätt och vis, jag började t.ex. min morgon med att försova mig med tjugo minuter. Jag hade ställt alarmet på 06.30 för att hinna se nya Vampire Diaries avsnittet på morgonen innan jobbet men klev inte upp ur sängen försen tio i sju. Jag hade egentligen gett upp tanken på att hinna se avsnittet på morgonen men när jag satt och åt frukost i soffan så kunde jag bara inte låta bli - så jag såg avsnittet ändå! Och ojojoj säger jag bara. Såååå himla bra!! Jag förstår dock inte hur jag hann för jag var på jobbet tio minuter innan jag började mitt pass, vad hände där?! Antingen hade jag räknat fel på tiden igårkväll eller så var jag tusen gånger snabbare än vad jag brukar vara. Tur var det i alla fall och sen kändes det värt att ha sett avsnittet också :)
 
Det blev sex timmar på jobbet idag och direkt när jag slutade åkte Sanna och jag till gymmet. När vi var där kändes det inte superjobbigt och jag var inte jättetrött men nu när jag sitter i soffan och slappnar av så känner jag verkligen att det har tagit. Mina ben är som spagetti! Så nu blir det en lugn fredagskväll för min del. Jag har precis läst klart min kurslitteratur och Emil har plockat fram vinet. Efter ett glas började magen kurra lite och jag kände hur hungrig jag var så nu funderar vi på om man skulle gå ut och äta eller laga något hemma. Den stora frågan är egentligen om jag orkar göra mig iordning för att äta ute eller inte. Tror inte det.. Haha! 


Kommentarer

Esmeralda

Härligt att du kände av ditt gympass :thumbup: :D

2013-10-25 18:55:56
URL: http://getfitandhealthy.blogg.se
jasmine

Mums!

2013-10-25 19:19:58
URL: http://jasminem.blogg.se
Johanna

Ser riktigt gott och mysigt ut :) Jag funderade på att köpa sånt där idag, men får bli imorn istället! Hoppas du får en bra kväll :D

2013-10-25 20:26:41
URL: http://nannna.se/
Johanna - A dream as model ♥

Så härligt med helg :D

Sv: Kull att di gillar den, från gina tricot :)

2013-10-25 20:51:58
URL: http://jonza.blogg.se
Hanna

Åh visst är de skönt med helg?:D

emelie

svar: hihi tack!
allt bra idag?

2013-10-26 00:35:12
URL: http://www.nakenkaktus.webblogg.se


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback