Ställt om klockan?

Godmorgon! Det blev en härlig kväll hemma hos Frida och Eddie igår. Vi åt på kinarestaurang och myste sedan i deras lägenhet. Toppen! Dock blev det inte jättesent eftersom jag skulle upp tidigt idag, jobbar nämligen heldag denna söndag. Fast när jag klev upp klockan sju idag på morgonen så stod klockan i köket på åtta och jag fick genast panik. Sprang runt i lägenheten som en galen höna tills Emil sa åt mig att vara lugn eftersom man hade ställt om klockan och den enda klocka vi inte ändrat var köksklockan. Så typiskt! 
 
Men nu är jag i alla fall klar, en timme innan jobbet. Jag tänkte svara lite på era kommentarer och titta på nyhetsmorgon, något som jag aldrig har tid till annars. Hoppas ni får en härlig söndag! 


Kommentarer

rebecca!

Heh, lätt att man glömmer bort att ställa om klockan. Hade själv glömt det tills jag såg på facebook att någon skrivit om det!

2013-10-27 12:03:52
URL: http://ladymuffin.blogg.se/
Sanna Johansson Bizzozero

Svar: Ja kanske, fast har funderat på många olika yrken som tex: Polis eller annat. Men alltid kul med hotell och annat också :)) vad har du tänkt att bli och jobba med inom en snar framtid? kram sötis! :))

2013-10-27 21:54:54
URL: http://ssannabizzozero.blogg.se/
Sanna Johansson Bizzozero

Svar: Vi har bott tillsammans enda sedan vi bara hade en månad förra året, fast då bodde vi hemma med bara min familj :)) Men nu för 3 månadersen flyttade vi till en lägenhet i stan :)) vi har varit tillsammans i 13 månader :)) nidå?

2013-10-28 14:14:57
URL: http://ssannabizzozero.blogg.se


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback