Uppdatering om dagen

Godkväll mina trogna läsare! 
Nu sitter jag i soffan och pustar ut. Det har varit en galet lång dag och jag har hunnit med så himla mycket att det känns som om det var två dagar sedan jag skrev inlägget idag på morgonen. Först och främst hade jag lektion på universitetet mellan klockan åtta och tio. Därefter åkte jag ner till stan och fixade några grejer åt mamma, jag passade även på att kika lite på bruna stövlar och såklart hittade jag ett par som föll mig i smaken.. Dock köpte jag dom inte för prislappen visade inte riktigt vad jag hade hoppats på men nu i efterhand ångrar jag mig verkligen. Håller tummarna för att dom finns kvar nästa vecka, då ska jag åtminstone prova dom!
 
Efter att jag gått en sväng på stan åkte jag tillbaka till campus. Jag mötte upp Lisa och Emelie och så pluggade vi en timme ungefär, när klockan började närma sig tolv slog vi ihop böckerna och mötte upp Bella för lunch. Vi åt på Cesam, som enligt mig är den bästa restaurangen på universitetet, och jag åt en megastor portion lasange. Orkade knappt halva men god var den! När lunchen var slut och klockan slog ett var det dags för föreläsning, dagens föreläsning handlade om internationell handel och den var riktigt intressant.
 
Vid klockan tre var föreläsningen slut och jag kunde åka hem, gissa om jag var trött på hemvägen.. När jag väl kom hem fick det bli en långpromenad och en sväng förbi affären, jag upptäckte nämligen att kylskåpet ekade lite här hemma. Sedan jag kom hem från långpromenaden, som för övrigt slutade på 8km, har jag suttit i soffan och myst med lite tända ljus. Det har varit en väldigt bra torsdag men nu måste jag nog gå och lägga mig, jag har ju trots allt varit vaken i ungefär 15timmar. Skönt att jag är ledig från skolan imorgon! 


Kommentarer

En plats i solen

Vacker bild! :)

Nja, hyffsat allvarlig så bilen fick bogseras bort, men jag klara mig utan skador :)

2013-10-17 22:26:24
URL: http://enplatsisolen.bloggplatsen.se
Anonym

sv: ja så himla skönt! :D

2013-10-17 22:28:33
URL: http://liindstrand.blogg.se
Carolina - Stall Assla

sv/ Jag ska tävla! Själv då? :D

2013-10-17 22:33:14
URL: http://asslatjejerna.se
FlizanLizan

sv: ja verkligen :D
tack så mkt :D

2013-10-17 23:18:18
URL: http://flizanlizan.blogg.se
Ellian ~ Förlorat pappa vid 15 års

fin bild

2013-10-18 07:52:18
URL: http://ellian.webblogg.se
Amanda

sv: jag läser många olika matbloggar som lägger ut goda recept :D kram

2013-10-18 08:59:41
URL: http://amandaerikssons.blo.gg


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback