Daniel, 27år

Igår fyllde Sannas pojkvän 27år och det firades först med kalas vid klockan tre. Då vart det kak-kalas med släkten och Sanna hade gjort en helt underbar tårta som man skulle kunna äta hur mycket som helst av. MUMS! På kvällen däremot blev det överraskningsfest med både familj och vänner. Folket trillade in runt klockan sex och då stod tjejerna för grillningen, väldigt lyckat kan jag lova för alla verkade tycka att köttet var extremt gott. 
 
Det vart en superlyckad kväll på alla sätt och vis! Emil och Niclas tittade in på natten efter att ha varit på årsfesten och då började klockan närma sig två. Ungefär samtidigt fick jag ett samtal från Matilda där hon berättade att det var efterfest hemma hos Thomas så vi gick dit en sväng. Efterfesten höll inte på så länge så när de flesta hade gått och lagt sig gick vi peppade festprissar hem till oss och fortsatte natten. När jag tittade på klockan sista gången var den halv fem så ni kan tro att jag är trött idag ;)


Kommentarer

Clara

Åh det lät som en bra kväll! :)

Ha en bra dag, kraam

2014-04-06 15:59:07
URL: http://clarasandbergs.webblogg.se
Anonym

sv: ja :) ja min helg har varit helt ok men igårmorse åkte sambon o ska vara b orta en vecka så de känns lite trist :/ själv då?:)

2014-04-06 16:05:07
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback