Four pictures

Godmorgon fredag!
Det blev ingen uppdatering igår för jag hade fullt upp från morgon till kväll. Klev upp ur sängen redan 05.00 och jag åkte direkt till Linköping för att ha seminarium där på förmiddagen. Seminariet gick jättebra och när jag var på hemväg stannade jag till i Hultsfred för att fika med mamma och Emil. Riktigt mysigt! På eftermiddagen tittade vi på en sak, hemligt än så länge, gick en långpromenad, storhandlade och på kvällen lagade jag middag till Emil och mig. Det är inte allt för ofta jag lagar mat men när jag väl gör det blir det sååå gott, vi åt nästan upp allt och jag hade gjort till sex personer, haha! 
 
Idag skulle vi ha haft föreläsning egentligen men det hade blivit något fel med datasystemet så den är flyttad tills på måndag, skönt om ni frågar mig för jag är hellre ledig en fredag. Fast helt ledig är jag inte idag, jag ska nämligen till jobbet vid klockan fyra och sedan jobba till stängning. Innan dess ska jag dock ut och springa samt träffa Josefine som äntligen är hemma på orten :)


Kommentarer

Linnea

Åhå, såååå mysiga bilder tycker jag :)

Ja men visst är hon snygg, bär upp alla outfits även med sin gravida mage <3
Kram

2014-04-11 10:35:09
URL: http://linnealiebig.blogg.se
Herr Dunderbar

Hejsan hej på dig!!
Hur låter man riktigt engagerad i en blogg som man tycker både är snygg och innehåller tankar från en tjej som verkar lite små-charmig, utan att verka jobbig?
Tja, kanske en kurs som jag borde gå...så jag lär mig kommentera i din blogg :P

Mysig och snygg blogg du har...

2014-04-11 12:29:13
URL: http://herrdunderbar.wordpress.com


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback