Om du vill ha en idiot, lägg din hand i min

Godmorgon godmorgon! 
Igår hade jag sista föreläsningen för kursen så nu är det bara att börja tentaplugga. Tentan är inte förrän nästa vecka så jag tror att det ska gå bra men man vet ju aldrig. Det är nästan svårare att hitta motivationen till tentaplugg när man vet att man har 6dagar på sig.. om man bara har 2dagar så känner man sig lite stressad och det är då jag lär mig som bäst. Ajaa, det ska nog gå bra i alla fall. 
 
Nu äter jag frukost och tittar på Gossip Girl. Ganska bra start på dagen måste jag säga. Dock måste jag snart flytta mig till skrivbordet och börja plugga. Blir ju inget plugg ikväll direkt eftersom det är Valborg. Ska ni hitta på något roligt ikväll? Fest, picknick, lekar, grilla, bal, sittning, majbrasa, umgås med familj eller vänner? 


Kommentarer

Aina Strand

Gott :)

2014-04-30 10:21:55
URL: http://ainaphoto.blogg.se
Anonym

oh tack gumman,ska kika in dina videos. du har så tjockt och fint håår:))
:love:

2014-04-30 10:53:16
URL: http://psychedelique.blogg.se
Linnéa

Riktigt god frukost där :p

Nja, jobbar nu fram till kl. 16 och sen ska jag hem - blir ett stopp i affären tror jag :) Ikväll ska jag eventuellt fira valborg med bästa vännen och hennes sambo - vi får se <3
Själv?
Kramis

2014-04-30 11:31:57
URL: http://linnealiebig.blogg.se
julia

Sv. Nej har faktiskt inga speciella planer för i kväll. Ska antingen ta det lugnt eller leta efter någon fest själv då? :)

2014-04-30 11:58:26
URL: http://juliapham.blogg.se


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback