Årsresumé, del I

Januari: År 2014 inleddes med nyårsafton tillsammans med familjen hemma hos Emil och mig. Därefter invigdes spinningcykeln som jag fick i julklapp, mammas och pappas badrum blev färdigrenoverat så jag kunde äntligen bada bubbelbad och min syster tog lärarexamen medan jag själv pluggade Externredovisning B 24/7. 
Februari: Emma och jag åkte en dag till Linköping för shopping, där träffade jag även Angelica Blick. Här hemma i Målilla hade vi vår första dagsfest och jag höll i mitt livs första Mary Kay-party. Alla hjärtans dag spenderades med Emil på Hulingen och räknas absolut som en av de bästa kvällarna detta år. Det var även i februari som jag färgade håret brunt. 
Mars: Det händer alltid mycket i Mars eftersom de flesta i min släkt fyller år denna månad. Jag fyllde 21år så det blev kalas för mig. Emil fyllde 25år och hans present från mig var en överraskningsfest med Gatsby-tema och kvällen blev sjukt bra! Vi hann även med lite hemmafesten och jag började spendera mera tid med underbara Mathilda. 
April: Wow, vad ska jag säga om April. Denna månad var verkligen galet bra. Jag, Sanna och mamma åkte iväg på min födelsedagspresent - vilket var en resa till Kosta Boda Art Hotel med mat, bad och behandlingar. Underbart! Mathildas 18årsdag firades för fullt. Josefine kom hem en sväng över påsk och vi hann med en liten fika vid Maren. Daniel fyllde 27år och det firades med grillkväll. Jag fick träffa Emils kusin från Danmark för första gången och vi hann med en bowlingkväll tillsammans med Micke och Sabina :)
Maj: Månaden inleddes med ett rejält Valborgsfirande tillsammans med helt underbara människor på Metropol. Emil och jag firade 6år tillsammans och då hade jag fixat med en mysig middag vid Hesjön för bara oss två. Han bjöd med mig till Oskarshamn där Micke och Sabina överraskade oss och vi bodde på hotell. Sommarstugan började bli mer och mer klar och jag kunde äntligen följa med och sola medan Emil byggde på insidan av stugan. Halva universitetsstudierna var avklarade och det firades med middag i Linköping tillsammans med tjejerna i klassen! 
Juni: Ännu en månad där det hände så otroligt mycket. Skolan var slut, Niklas fyllde 40år och det firades med dunderfest samtidigt som Daniel tog studenten. Dagen efter var det GP i Målilla och självklart hanns det med både brunch hos Niklas, förfest hos mamma och pappa, GP samt efterfest. Det blev många härliga sommarkvällar på Niklas nybyggda altan. Emil köpte en bil som visade sig vara åt he***te.  Emil och jag åkte med Sanna och Daniel till Göteborg för en heldag på stan, Håkan Hellström och Liseberg. Sedan åkte Josefine och jag till klipporna utanför Oskarshamn och spenderade en dag i solen i hopp om att få lite färg. 


Kommentarer

NICOLE

Kul att läsa din årssammanfattning =) Har precis lagt ut min första del med :D

SV: Man har inte alltid tid :/ Och hellre välskrivna inlägg än halvdana.
Kram, hoppas slutet på 2014 blir grymt!!

2014-12-29 16:37:56
URL: http://nwistrand.forme.se
Elin

Vilket härligt år (hittills), lät ju helt underbart! Massa fina bilder med :)

2014-12-29 16:41:36
URL: http://elin-mylife.bloggplatsen.se
Aina Strand

Roligt med årsresumé :)

2014-12-29 16:50:43
URL: http://ainaphoto.blogg.se
linah

så fina bilder:D ser ut som ett kul år

Svar: Tack så jättemycket:) Och ja, det var ett underbart år men jag håller tummarna för att 2015 blir ännu bättre!!
Charlotta Hägg

2014-12-29 16:59:21
URL: http://afroeve.forme.se
♀ THE REVOLT ♀

Vilka härliga bilder!^^ Bilder säger mer än tusen ord brukar man säga ^^ det stämmer när det kommer till årsresuméer

2014-12-29 17:51:01
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Josefine Johansson

Låter som ett riktigt härligt år! :D

2014-12-29 17:57:22
URL: http://joseefiiinee.blogg.se/
Villa Freja

Kul att följa din återblick.

2014-12-29 18:17:14
URL: http://villa-freja.se
Henrietta Nylund

Superkul med årsresume!

2014-12-29 18:47:09
URL: http://ettass.blogg.se/


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback