Latitud 57

Kvällens bästa: Ulf Lundell - (Oh la la) jag vill ha dig.
Kvällens sämsta: Alla dryga människor som anser att man inte får stå längst fram bara för att man är lång.
 
Igår var det första dagen på Latitud 57 och jag var självklart på plats. När vi kom fram till Oskarshamn gick vi direkt till Steakhouse eftersom jag inte ätit någon mat på hela dagen då jag jobbade till klockan två. På Steakhouse åt jag fläskfilé med potatisgratäng och beanaisesås - min absoluta favorit. Och det levde verkligen upp till mina förväntningar. Supergott och trevligt med lite livemusik sådär när man äter. Asskön kypare hade vi också. Vi träffade honom en gång till på kvällen, nere på Latitud, och han var väldigt trevlig! 
 
Efter middagen traskade vi direkt ner till hamnen där fesitvalen hölls. Vi beställde lite dricka och satte oss längst fram vid scenen för att invänta Ulf Lundell. Han körde en konsert på 2,5h och det var en väldig blandning av låtar. Jag tyckte personligen att hans framträdande var riktigt bra och det märktes att han var på gott humör denna kväll, något som spelar väldigt stor roll för hur bra hans konsert blir. 
 
Kvällen fortsatte och vi mellanlandade hemma hos Jesper ett tag. Ganska skönt att komma ifrån området en stund för det var så galet mycket folk. Jag vet inte hur många armbågar jag fick i sidorna och jag har ett blåmärke som är stort som en tennisboll på höften. Kul. När vi kom tillbaka till Latitud 57, vid elva/halv tolv, var det dags för Dregen att uppträda. Även han bjöd på en riktigt bra konsert men shit vad trött jag var på vissa människor då. Helt seriöst, tror killar att de kan göra vad de vill bara för att man är på konsert och har korta shorts eller? Fast det var inte bara fulla killar som var jobbiga.. Jag hade en medelålders kvinna bredvid mig en gång och antagligen ville hon ha min plats för hon stod och hoppade på mig hela tiden, inte bara upp och ner utan verkligen PÅ mig. Flera gånger bad hon om ursäkt men ändå så gjorde hon om det. Vad f*n är problemet? Vet dom inte hur man beter sig? Jag blir så arg. Men nog om det för bortsett från detta så var kvällen toppen :)


KommentarerKommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback