Bloggsvar

NICOLE
(Förresten.. skulle du inte kunna skriva lite om din utbildning, Linköping som studentstad , universitet och så? Eller har du gjort det någonstans? :) )
 
Svar: Jag läser civilekonomprogrammet och det är en utbildning på 4år. Första året var väldigt grundläggande, lite enklare kurser och mycker variation på kurserna så att man skulle få testa på det mesta. Allt från ekonomisk historia, kalkylering till statistik och organisation. Det andra året, där jag är nu, börjar man på några fördjupningskurser. Det är även nu som det är dags att välja inriktning. SJUKT SVÅRT! Jag har flera olika kurser per termin som jag kan välja på och på detta sätt kan man anpassa sin utbildning efter vad man är intresserad av. Väldigt bra tycker jag! Dock finns det vissa kurser som man måste ha om man t.ex. vill bli revisor. 
 
Linköping som studentstad är toppen. Det är flera fester varje vecka och varje torsdag är det e-pub (för oss civilekonomer), många kravaller som ofta är mycket lyckade. Vi har några höjdpunkter på året och det är Drat i spat, Årsbanketten, Pallen, Luciakraballen, Elinpiaden osv. 
 
För den som är väldigt engagerad finns flera föreningar och festerier att delta i. ELIN har en egen styrelse som de byter ut varje år så nya studenter får en chans att söka positionerna. Börsgruppen är en otroligt bra förening som håller i både utbildningar och anordnar evengemang. Det finns flera men börsgruppen och ELIN är de som jag tycker är mest värdefulla för mig som läser civilekonom. 
 
Linköpings universitet har många samarbetspartners och detta är mycket värdefullt! De lägger även mycket fokus på sina studenter för att göra deras utbildningar skräddarsydda efter önskemål. 


Kommentarer

NICOLE

Åh tack snälla rara :)

2014-03-26 14:05:29
URL: http://nnnnicolee.blogg.se


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback