Svar på frågestunden, del 1

Sara
hade alltid velat fråga dig om dina föräldrars bestick, de e jättefina, det uppskattas om du säger var e dem köpta.  
 
Svar: Jag tror att de köpte besticken på Önska men detta var flera år sedan så tyvärr tror jag inte att dom finns kvar :/
 
Anonym
Hur hade du råd att flytta hemifrån ? Vad var ditt första jobb ? Vad är din dyraste väska du har köpt ? Vad tycker du om för märkes väskor ? Hur ser din dröm väska ut ? Hur fyller du i dina ögonbryn ? Vad tycker du om Nike air Max 90 ? Har du alltid klocka på dej ?  
 
Svar: Jag bor tillsammans med min pojkvän som har fast anställning på ett väldigt bra jobb så mycket är tack vare honom, det kan jag inte säga annat om. Om jag skulle flyttat hemifrån helt själv så hade jag nog blivit tvungen att ta studielån. Mitt allra första jobb var ett sommarjobb som jag fick genom kommunen, spenderade hela sommaren i bikini på en åkgräsklippare och klippte gräset på fotbollsplanen. 
 
Min Ralph Lauren väska är den dyraste väska som jag köpt och den kostade lite mer än 4000kr om jag inte minns fel. Jag älskar märkesväskor och är just nu på jakt efter en svart med silvriga detaljer faktiskt. 
 
Jag fyller i mina ögonbryn med en ögonbrynspenna från Smashbox.
 
Jag vet faktiskt inte vad jag tycker om Nike air Max 90.. ingen sko jag skulle ta på mig i alla fall men den kan säkert vara snygg på någon annan. Och jag har alltid min Gant-klocka på mig, skulle känna mig naken utan den på armen! 
 
Sandra
När man pluggar på distans som du gör, är det då svårt att hitta vänner på universitetet, jag tänker att du kanske inte kan vara med på fester och liknande, eller hittar man vänner där ändå? Funderar nämligen på att plugga på distans men är lite orolig för att inte träffa några kompisar..
 
Svar: Jag har absolut inte haft svårt att träffa vänner på universitetet, trots att jag inte deltagit i alla studentfester. Om jag ska vara ärlig så är det inte svårt att plugga på distans, det jag hade svårt för i början var att vi var en så himla stor klass. Ungefär 180studenter som man aldrig träffat förrut på samma gång.  
 
Anonym
Skulle inte du flyttat i höstas?
 
Svar: Jag ska absolut inte flytta. 


Kommentarer

nathalie

ha en fin lördag!

2014-03-22 12:56:25
URL: http://kstew.devote.se


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback