Känslan av att vakna och må toppen

Hallå där! 
Igår blev det bandy (vi spelade) och fest för hela slanten. Jag måste bara börja med att säga att det var hur kul som helst, hela dagen. Fick så galet ont i fötterna dock men vad gör det. Bara att bita ihop och köra på! Tre matcher med olika lag, viktigast var dock när killarna mötte tjejerna. Kan tillägga att tjejerna vann med 4-2! Wihoo. 
 
På kvällen förfestade vi en stund hemma hos Emelie och Christoffer men vid sju-tiden drog vi vidare till Hulingen. God mat och dryck, härligt sällskap - kan inte bli så mycket bättre. Jag gick och lade mig någon gång efter tre och kände då på mig att jag inte skulle må särskilt bra idag.... men när jag kliver upp ur sängen vid elva så känner jag mig prima. Verkligen hur bra som helst!! Vilken underbar känsla :)
 
Så nu har jag precis varit ute på långpromenad i solskenet. Ska försöka få upp Emil snart också för sen är det dags för oss att åka vidare till Oskarshamn. Jag tänkte spendera natten där och åka hem tidigt imorgon bitti eftersom jag ska på föreläsning i Linköping imorgon. Mycket åkande blir det men helt klart värt det. 


KommentarerKommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback