Min helg i korthet

Godkväll :)
Söndagkväll... ångest. Varför ska det alltid bli så? Jag känner hur mycket jag borde gjort denna helg och sen får jag stressa som tusan just ikväll. Måste bli bättre på att lägga upp tiden på rätt sätt och sedan följa det. Men nu sitter jag här och tentapluggar för fullt. Visserligen har jag pluggat de tidigare dagarna också men jag skulle såå himla gärna velat kommit lite längre än där jag är nu. 
 
Gårdagen var dock riktigt bra och helt klart värt att avstå tentaplugget för en sådan dag/kväll. Först och främst åkte jag till Emil på eftermiddagen och vi spenderade lite tid på Åströms framför en fotbollsmatch som inte gick så som vi önskat. Därefter blev det middag på Harrys, Fifty Shades of Grey samt Melodifestivalen. Alltså vilken kväll!! Sedan ringer Niclas på kvällen och berättar att han ska överraska Emil så vi håller tyst i en timme ungefär tills han ringer på dörren och Emil blir superförvånad! Hur kul som helst. Så det blev utgång på natten och allt var sååå himla bra. Jag gick och lade mig vid klockan fyra men hoppade upp ur sängen redan klockan nio. Ganska strongt gjort tycker jag. 
 
Så denna dag har spenderats på Sibylla, bandybanan och vid skrivbordet med tentaplugg. Vad har ni haft för er denna helg? Gjort något extra roligt? 


Kommentarer

ebba

så härligt fina du :)

2015-02-16 10:33:24
URL: http://nouw.com/ebbafridstrom
Villa Freja

Har hamnat i en feberbubbla som dock för med sig det positiva att tiden tycks gå långsammare. Äntligen ;)

2015-02-16 11:10:23
URL: http://villa-freja.se
emilo

Saknar dig till tusen.
så kär i dig

2015-02-16 17:13:51
Clin

Vilken fin bild =)

2015-02-16 20:24:32
URL: http://emmaclin.blogg.se
Anonym

vilken söt bild :D

2015-02-16 21:59:46
URL: http://liindstrand.blogg.se


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback