Sponsrad video: Reebok

Träning, träning, träning... De flesta börjar träna i starten på ett nytt år. Det är fullt på gymmet, på passen och man ser ständigt folk som är ute och springer på gatorna. Jag själv är likadan. Visserligen försöker jag hålla igång året runt men man får en extra kick nu och speciellt till att prova nya träningsformer. För mig har löpning, spinning och gym alltid varit högst upp på listan för träning men jag har på senare tid börjat fundera på om det inte skulle vara roligt med pass. Cardio Mix, Core, Flex, Step, Yoga…? Har ni något favoritpass? Något ni kan rekommendera extra mycket?

 

Reebok har precis tagit fram en fitness-sko, Cardio Ultra, som passar perfekt för alla typer av träning. Den är specifikt utformad för studioträning och passar verkligen perfekt för sådana som jag, som vill variera sig mellan gymmet och de olika passen. Så att man slipper ha två olika skor med sig, en för gymmet och en för passet.

 

Cardio Ultra är unik på det sättet att den ger flexibilitet, stötdämpning och snabbhet på samma gång. Så oavsett vilken typ av träning du vill utföra är det den perfekta skon att ha i träningsväskan!

 

Cardio Ultra finns i flera olika färger och min absoluta favorit är ju självklart den gula. Älskar gult, som ni säkert redan vet :)

Sponsrat inlägg.

 KommentarerKommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback