Sponsrad video: Systembolaget

Det finns två saker som verkligen inte går ihop men som förmodligen är en stor del av de flesta studenters liv. Träning och alkohol. Hur ska man lyckas träna på ett sådant sätt som ger bra resultat när man samtidigt vill vara social, hänga med kompisar och ta ett glas. Eller varför inte fira att en tenta är skriven? Och sedan fira att man klarade tentan?

 

Systembolaget har kommit med en app till iPhone och Android som heter Promillekoll. I denna app kan du fylla i kön, ålder, vikt osv. och sedan skriver man bara in exakt den mängd alkohol man dricker under kvällen så får man fram promillen i realtid. Hur bra som helst! Appen håller även koll på hur många kalorier du får i dig i form av alkohol. Kanske inte lika roligt att veta men ändå bra ju! Visste ni till exempel att en stor stark innehåller lika mycket kalorier som ett wienerbröd?

 

 Så om ni tycker att det är jobbigt att balansera träningen med festandet så skulle jag verkligen rekommendera er att ladda hem denna app. Den kanske även ger en liten tankeställare om hur mycket kalorier ni får i er på en kväll. Då blir det extra mycket träning dagen efter!

Sponsrat inlägg.

 KommentarerKommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback