Gotland, Del I

Nu kommer äntligen bilderna från vår första dag i Visby. Vi åkte med färjan klockan elva så vi var framme strax efter klockan två. När vi kom fram tog vi taxi till hotellet, checkade in och gick en liten rundvandring för att se hur det såg ut. Därefter klädde vi på oss ytterkläderna igen och gav oss ut på stan. Herrarna skulle in på systembolaget (dagen innan nyårsafton så ni kan ju tro att det tog tid) och jag och Josefine gick en sväng på stan. Fick faktiskt tag i ett par nya Plenty från DrDenim vilket var en himla tur eftersom jag precis hade fått hål på mina andra! 
När vi hade gått någon timme på stan och killarna återvände från Systembolaget kände vi alla att vi behövde en paus. Emil hade redan tittat ut ett ställe, Visbys Saluhall & Bar, som han ville stanna på så vi andra följde med. Där bjöds det på champagne och jag fick typ dricka hela själv eftersom det visade sig att Josefine inte tyckte om. Mer till mig, ja tack! 
När vi återvände till hotellrummen tog vi en liten paus. Emil och jag vilade oss en stund med lite god dricka men efter en timme ungefär var det dags att göra sig iordning igen för då hade vi bokat bord på Wallers. 
Jag måste säga att Wallers var en av de riktiga höjdpunkterna på resan. God mat, supergott vin, extremt duktig servitris och supermysigt ställe. Vi fick dessutom ett bord som var lite avskiljt vilket var toppen så killarna kunde sitta där och sjunga på sina Håkan Hellström-låtar, haha. Jag åt förresten champinjonsoppa till förrätt, entrecôte till huvudrätt och chokladfondant till efterrätt. MUMS! Om ni är i Visby någon gång så kan jag definitivt rekommendera Wallers :)
När vi kom tillbaka till hotellet var ingen särskilt trött så vi bytte om till badkläder och sprang ner till poolen. Det bästa med att vara där så sent - vi var helt själva! 


Kommentarer

Elin

Superfina bilder!

Lät toppen ju :)

2015-01-10 18:24:22
URL: http://elin-mylife.bloggplatsen.se


Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback